Warmtepomp vergelijk

Verwarm uw huis duurzaam met de hybride of all-electric warmtepomp van Mitsubishi Electric. Op deze pagina vindt u in een handig vergelijk alles wat u wilt weten over de verschillende modellen. Zoals het rendement van uw warmtepomp, het energielabel, de terugverdientijd, het geluidsniveau en meer specificaties.

Vergelijk hybride (electric ready) versus all-electric:

Hybride Electric Ready

Stap 1: klaar voor de toekomst. Hybride warmtepomp voor verwarmen. Cv-ketel voor tapwater. Mogelijkheid tot switch naar all-electric
(zie stap 2).

Tot € 2.850,-
zeer hoog, COP van 3,3 -4,8
A+ tot A+++
5-7 jaar
23 dB
60 dB
draadloze thermostaat ME of Google Nest

Hybride Electric Ready

stap 2: Van het gas af. Vervang uw cv-ketel door een
tapwaterboiler. Hierin heeft u de keuze in 170, 200 of 300 liter. Uw warmtepomp is nu all-electric en u kunt geheel van het gas af

All-electric

Meteen van het gas af. Kies voor de optie met losse tapwaterboiler (links) of inbouw (rechts). Hierin heeft u de keuze in 170, 200 of 300 liter.

Tot € 3.300,-
zeer hoog, COP van 3,3 -4,8
A+ tot A+++
7-9 jaar
23 dB
60 dB
draadloze thermostaat ME of Google Nest

Kiezen voor electric ready (hybride) of all electric?

De keuze voor een electric ready (hybride) of all-electric oplossing heeft onder andere te maken met de isolatiewaarde van uw woning. Goede isolatie betekent dat uw huis de warmte goed kan vasthouden. Zo kan een all-eletric warmtepomp rendabel uw huis blijven verwarmen ook bij extreem lage temperaturen. Een hybride warmtepomp kan bij lage buitentemperaturen over schakelen naar uw cv-ketel. Ook dit zal afhangen van de mate van isolatie in uw woning. Wij voorzien u hierin graag van advies.