De voordelen van een warmtepomp

De aanschaf van een warmtepomp gaat niet altijd over één nacht ijs. Er komt veel op u af wanneer u zoekt naar de juiste oplossing voor uw woning. De experts bij Coldtec hebben voor u op een rij gezet waar u op moet letten bij de aanschaf van een warmtepomp en wat de voordelen zijn.

Duurzaamheid

Een warmtepomp is een duurzaam alternatief om uw huis te verwarmen doordat er geen gas aan te pas komt en de installatie meer energie oplevert dan hij verbruikt. Ook de hybride warmtepomp, die samenwerkt met de cv-ketel, stelt u in staat uw gasverbruik aanzienlijk omlaag te brengen.

Geen gas

Doordat uw warmtepomp geen gas gebruikt, kunt u flink besparen op uw gasverbruik en dus ook uw gasrekening. U heeft dus ook geen gasaansluiting nodig.

Klaar voor later

Met het electric ready hybride model van Coldtec bent u klaar voor de toekomst. Deze is namelijk later eenvoudig om te bouwen naar een all-electric warmtepomp. Ook andere hybride modellen maken uw huis klaar voor de toekomst.

Verminder uw CO2 uitstoot

Door het gebruik van een warmtepomp stoot uw installatie veel minder tot geen CO2 uit. En dat is goed nieuws voor het milieu.

Optimaal rendement

De kwaliteit van Mitsubishi Electric en de andere A-merken die we verkopen, betaalt zich uit. Niet alleen door een vlekkeloze installatie, maar ook door de energiezuinigheid, de hoge opbrengst en lange levensduur. En dan hebben we het nog niet over de korte terugverdientijd.

Koolmonoxide vrij

Doordat de warmtepomp installatie geen gas nodig heeft (volledig elektrische modellen), is de installatie volledig koolmonoxide vrij. Dat geeft toch een veilig gevoel.

Subsidies

Bij de aanschaf van een warmtepomp kunt u aanspraak maken op de ISDE subsidie van het rijk. Dat scheelt flink in de aanschafprijs.

Gegarandeerd tot -15°C

De warmtepompen van Mitsubishi Electric en andere A-merken garanderen een optimale werking tot een buitentemperatuur van -15°C en bij sommige modellen zelfs tot -25°C.

Installatie door vakmensen

Coldtec heeft een team met ruim ervaren en gecertificeerde vakmensen in dienst. Zo weet u altijd wie er bij u over de vloer komt en heeft u één aanspreekpunt.

Hoge klantbeoordeling

Onze klanten beoordelen onze producten en service op Google met een hoog cijfer.

Prijzen inclusief

Al onze scherpe prijzen zijn inclusief levering en installatie. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. 

“Het overgrote deel van de warmtepomp bezitters is heel tevreden en geeft hun warmtepomp een 8 of hoger.”

Bron: Milieu Centraal

Energiezuinig

De warmtepompen van Mitsubishi Electric en de andere A-merken die we verkopen behoren tot de zuinigste in de markt en hebben een energielabel van A+, A++ of zelfs A+++.

Stil

Door innovatieve technieken behoren de warmtepompen die Coldtec levert tot de stilste uit de markt. Zo maakt de nieuwe generatie buitenunits af en aan een geluid dat neerkomt op ongeveer 60 dB. Dat is minder dan het geluid van een elektrische tandenborstel. Tijdens de installatie besteden we veel aandacht aan de locatie van de buiten unit, zodat u, ondanks dat de unit niet veel geluid maakt, ongestoord van de warmtepomp kunt genieten.

Zorgeloze garantie

Coldtec levert warmtepompen van Mitsubishi Electric met een standaard fabrieksgarantie van 5 jaar. Tevens geeft Coldtec geeft 2 jaar garantie op de installatie. Door middel van het afsluiten van een onderhoudscontract kunt u helemaal zorgeloos genieten.