De aanschaf van een warmtepomp gaat niet altijd over één nacht ijs. Er komt veel op u af wanneer u zoekt naar de juiste oplossing voor uw woning. De experts bij Coldtec hebben voor u op een rij gezet waar u op moet letten bij de aanschaf van een warmtepomp en wat de voordelen zijn:

Duurzaamheid. Een warmtepomp is een duurzaam alternatief om uw huis te verwarmen doordat er geen gas aan te pas komt en de installatie meer energie oplevert dan hij verbruikt.

Geen gas. Doordat uw warmtepomp geen gas gebruikt, kunt u flink besparen op uw gasverbruik en dus ook uw gasrekening. U heeft dus ook geen gasaansluiting nodig. 

Klaar voor later. Met het electric ready hybride model van Coldtec bent u klaar voor de toekomst. Deze is namelijk later eenvoudig om te bouwen naar een all-electric warmtepomp.

Verminder uw CO2 uitstoot. Door het gebruik van een warmtepomp stoot uw installatie veel minder tot geen CO2 uit. En dat is goed nieuws voor het milieu

Optimaal rendement. De kwaliteit van Mitsubishi Electric betaalt zich uit. Niet alleen door een vlekkeloze installatie, maar ook door de energiezuinigheid, de hoge opbrengst en lange levensduur. En dan hebben we het nog niet over de korte terugverdientijd.

Koolmonoxide vrij. Doordat de warmtepomp installatie geen gas nodig heeft, is de installatie volledig koolmonoxide vrij. Dat geeft toch een veilig gevoel.

Subsidies. Bij de aanschaf van een warmtepomp kunt u aanspraak maken op de ISDE subsidie van het rijk. Dat scheelt flink in de aanschafprijs.

Gegarandeerd tot -15°C. De warmtepompen van Mitsubishi Electric garanderen een optimale werking tot een buitentemperatuur van -15°C en bij sommige modellen zelfs tot -25°C.

Verwarmen en koelen. De warmtepomp kan niet alleen verwarmen, maar op warme dagen ook zorgen voor een koeler binnenklimaat.

Installatie door vakmensen. Coldtec heeft een team met ruim ervaren en gecertificeerde vakmensen in dienst. Zo weet u altijd wie er bij u over de vloer komt en heeft u één aanspreekpunt.

Hoge klantbeoordeling. Onze klanten beoordelen onze producten en service op google met een hoog cijfer.

Prijzen inclusief. Al onze scherpe prijzen zijn inclusief levering en installatie. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. 

“Het overgrote deel van de warmtepomp bezitters is heel tevreden en geeft hun warmtepomp een 8 of hoger.”

Bron: Milieu Centraal

Energiezuinig. De warmtepompen van Mitsubishi Electric behoren tot de zuinigste in de markt en hebben een energielabel van A+, A++ of zelfs A+++.

Stil. Door innovatieve technieken behoren de warmtepompen die Coldtec levert tot de stilste uit de markt. Zo maakt de nieuwe generatie buitenunits af en aan een geluid dat neerkomt op ongeveer 60 dB. Dat is minder dan het geluid van een elektrische tandenborstel. Tijdens de installatie besteden we veel aandacht aan de locatie van de buiten unit, zodat u, ondanks dat de unit niet veel geluid maakt, ongestoord van de warmtepomp kunt genieten.

Zorgeloze garantie. Coldtec levert warmtepompen van Mitsubishi Electric met een standaard fabrieksgarantie van 5 jaar. Tevens geeft Coldtec geeft 2 jaar garantie op de installatie. Door middel van het afsluiten van een onderhoudscontract kunt u helemaal zorgeloos genieten.