Airco in meerdere kamers

Heeft u behoefte aan airconditioning in meerdere kamers van het huis? Dan is een multi-split systeem zeker het overwegen waard. Coldtec levert kwalitatief hoogwaardige systemen voor airco in meerdere kamers. Deze zijn niet alleen in staat om te koelen maar verwarmen, ventileren en ontvochtigen de ruimte ook. Daarmee bent u dus het hele jaar door, in elke ruimte van uw woning, verzekerd van een aangenaam en gezond binnenklimaat.

Wat zijn de voordelen van airco in meerdere kamers?

Bij een multi split systeem sluiten we meerdere binnenunits op één buitenunit. De binnenunits, welke in de ruimtes aan de wand worden gemonteerd, zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen. Op die manier kan het binnenklimaat in elke ruimte van het huis individueel gecontroleerd worden. Een multi split systeem is ook ideaal wanneer er aan de buitenzijde van de woning sprake is van ruimtegebrek. Of wanneer er simpelweg niet voldoende geschikte plaatsen zijn om voor elke binnenunit een eigen buitenunit te monteren. Wij leggen je uitgebreid uit hoe de multi-split airco werkt.

Welke multi split airco past bij mij?

Coldtec is officieel dealer van Mitsubishi airco systemen. Welke multi split airco het best geschikt is voor uw woning, hangt af van meerdere factoren. Hierbij kunt u denken aan het aantal kamers dat u op de buitenunit aan wilt sluiten, het volume van deze ruimtes en op welke verdieping ze zich bevinden. Als dé specialist in airconditioning kan Coldtec voor elke woning een passende oplossing bieden.