Airco in huis

Heeft u behoefte aan airco in huis? Dan bent u bij Coldtec aan het juiste adres! Wij leveren voor elke ruimte in uw woning een passende airco en verzorgen tevens de installatie. Bent u op zoek naar een airco in de woonkamer dan kunnen wij u daarbij helpen. Maar ook een slaapkamer airco of airco op zolder vallen onder de mogelijkheden. Ontdek de mogelijkheden en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Waarom airconditioning in huis?

Met airconditioning bent u het hele jaar door verzekerd van een aangenaam binnenklimaat. Dat zorgt er niet alleen voor dat u zich prettiger voelt, het is ook veel gezonder. De lucht in huis kan namelijk niet alleen gekoeld maar ook geventileerd worden, zodat stof, vuil en allergenen kunnen worden weg gefilterd. Een airco in huis biedt overigens niet alleen uitkomst in de warme maanden van het jaar. Al onze airco‚Äôs zijn naast koelen en ventileren ook in staat om te verwarmenventileren en de luchtvochtigheid te regelen.

Welke installatie past bij mij?

Wanneer het aankomt op particuliere woningen, zijn de verschillende woon-, slaap- en werkruimten over het algemeen gemeen gelijk wat betreft volume. Daarom werken we bij Coldtec met pakketten als standaard oplossing. Hierdoor kunnen wij tegen de meest scherpe prijzen de meest kwalitatief hoogwaardige airco aanbieden. Die kwaliteit is erg belangrijk; een topmerk als Mitsubishi Electric vergt wellicht een iets hogere investering, maar zijn op de lange termijn goedkoper omdat ze aanzienlijk minder energie verbruiken dan B-merken en goedkoper in onderhoud zijn. Daarnaast bent u verzekerd van een langere levensduur.