Over Coldtec

Gedreven. Professioneel. Innovatief.

Het is onze missie en uitdaging om voor al onze klanten het perfecte binnenklimaat te creëren. We leveren en installeren klimaatsystemen, zijn service- en onderhoudspartner van landelijke installateurs en zijn vertrouwd met het plaatsen van noodkoeling.

Professioneel advies

Snelle offerte

Eerlijke prijzen

Hoge klanttevredenheid

Officieel dealer

Gecertificeerd

Totaalservice

We ontnemen onze klanten graag alle zorgen. Naast het vakkundig aanleggen van klimaatsystemen, bieden we daarom onderhoudscontracten en uitstekende service aan. Bovendien behoort het plaatsen van noodoplossingen tot onze specialismen.

Meer over onze diensten

Heldere werkwijze

Ontwerp, realisatie en beheer; dat zijn de drie fasen binnen onze werkwijze. De wensen van de klant staan altijd centraal, maar we zijn ook op de hoogte van alle wettelijke vereisten. Door met beide rekening te houden, komen we tot de perfecte oplossing.

Meer over onze werkwijze

Gecertificeerd

Veiligheid voor onze klanten, onze monteurs en het milieu; dat hebben we bij Coldtec hoog op de prioriteitenlijst staan. Elk project wordt uitgevoerd door goed opgeleide vakmensen en we hebben de vereiste certificaten om veilig aan uw installatie te werken.

Meer over onze certificeringen

Samenwerken

We leren graag en zijn ook niet bang om onze kennis door te geven. We werken graag samen aan klimaatprojecten en vak-gerelateerde innovaties. Ook als service- en onderhoudspartner weten veel installatiebedrijven ons te vinden. Neem gerust contact met ons op om een eventuele samenwerking te bespreken.

Innoveren

Bij Coldtec zijn we dol op innovatie. We blijven dan ook niet wachten tot iemand iets goeds bedenkt, maar werken er zelf hard aan mee. Efficiënter? Duurzamer? Mooier? Wat de verbetering ook is, we denken er graag samen over na. Met ons personeel, leveranciers, andere bedrijven en onze klanten!

Waarom kiezen voor Coldtec?

Professioneel advies

U ontvangt altijd een vakkundig advies op basis van uw situatie en wensen.

Snelle offerte

We streven ernaar om u binnen een werkweek van een offerte te voorzien.

Hoge klanttevredenheid

Onze klanten zijn erg te spreken over onze manier van werken.

Eerlijke prijzen

Onze prijzen zijn marktconform en realistisch.

Officieel dealer

Wij zijn officieel dealer van Mitsubishi Electric en andere A-merken.

Gecertificeerd

Wij beschikken over de nodige certificaten zoals F-gassen en VCA.