Over Coldtec

Het is onze missie en uitdaging om voor al onze klanten het perfecte binnenklimaat te creëren. We leveren en installeren klimaatsystemen zoals airconditioning en warmtepompen voor zowel zakelijke- als particuliere opdrachtgevers.

Meer dan temperatuurregeling

Een perfect binnenklimaat gaat niet alleen over een goede temperatuur, maar ook over luchtkwaliteit, energieverbruik, milieubelasting en zelfs over design. Wij weten wat er op de markt is en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wettelijke vereisten.

Totaalservice

We ontnemen onze klanten graag alle zorg. Daarom bieden we een totaalservice aan. Naast het vakkundig aanleggen van klimaatsystemen, bieden we onderhoudscontracten en uitstekende service aan. Ook zorgen we indien nodig voor de elektrische installatie.

Werken met passie

Bij Coldtec werken mensen die van het vak houden. We willen trots zijn op elk project dat we afronden en doen daar dan ook onze uiterste best voor. Sommige projecten lichten we er graag even uit met een paar foto’s, want een beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Waarom kiezen voor Coldtec?

Hoge klanttevredenheid

Onze gemiddelde beoordeling is 4,9 van de 5 sterren.

Snelle offerte

Op werkdagen ontvangt u uw offerte in de regel binnen een uur.

Persoonlijk advies

U ontvangt altijd een passend advies op basis van uw situatie en wensen.

Eerlijke prijs inclusief montage

Onze prijzen zijn marktconform en altijd inclusief montage.

Officieel dealer

Wij zijn officieel dealer van Mitsubishi Electric.

Vakkundig

Al onze monteurs zijn gecertificeerde vakmensen.