Noodkoeling

Op veel locaties kan een klimaatinstallatie niet gemist worden, denk aan koeling in laboratoria, serverruimtes, ziekenhuizen etc. Bij uitval of onderhoud van de bestaande installatie is noodkoeling daarom noodzakelijk. Bij Coldtec nemen we de zorgen van onze klanten graag uit handen en zorgen we voor oplossingen, ook in kritieke situaties.

Koeling bij uitval bestaande installatie

Snelle oplossingen volgens vooraf opgesteld noodplan

Oplossingen voor onverwachte situaties

Tijdelijke oplossingen

Er zijn tal van situaties te bedenken waarin processen of handelingen plaatsvinden die vereisen dat de temperatuur of luchtkwaliteit binnen bepaalde limieten blijft. Gelukkig is dit vooraf vaak bekend en kan een noodplan worden opgesteld waarbij vooraf wordt bepaald welke tijdelijke oplossing nodig is. Maar ook bij onverwachte situaties als weerschommelingen of toegenomen lasten moet soms snel een tijdelijk oplossing worden gerealiseerd.

Procesbegeleiding

Het plaatsen van noodinstallaties is vaak een heel proces, waar meestal slechts beperkte tijd voor is. Wat is de juiste installatie? Hoe komt de installatie op de juiste plaats? En hoe schakelen we over van de bestaande naar de tijdelijke installatie? Al deze zorgen nemen wij onze klanten graag uit handen. Wij voorzien onze klanten van advies, regelen de logistiek, de plaatsing en het beheer, inclusief monitoring en overschakelingen.