Coldtec w-installatie vanaf fundament

MKA chirurgie – Nijkerk

In de context van mond-, kaak- en aangezichtsbehandeling is professionaliteit en betrouwbaarheid van essentieel belang. Dat geldt ook voor de nodige klimaatinstallaties. Voor de nieuwe MKA poli in Nijkerk was er behoefte aan een duurzame totaaloplossing. In nauwe samenwerking met verschillende partijen, waaronder bouwkundig aannemer DIJKHAM bouw uit Nijkerk, stond Coldtec klaar om de uitdaging aan te gaan.

Installatie

WTW, VRF en warmtepompen

Locatie

Nijkerk, Gelderland

Realisatie

April 2024

Complete oplossing

In november 2023 is Coldtec met de werkzaamheden gestart, onder leiding van projectmanager Shawn Hoogesteger. Dankzij nauwe samenwerking met alle betrokken partijen en extra aandacht voor veiligheid, communicatie en nauwkeurigheid, verliep het project soepel. “Het was een project vol met diversiteit en verschillende technieken die samen komen. Een leuke uitdaging waar Coldtec met trots op terug kan kijken,” aldus Dammis (monteur).

Coldtec heeft een uitgebreide totaaloplossing geboden voor de MKA poli. Dit omvatte o.a. installatie van een WTW-systeem van Western, inclusief CO2-regelingen en ruimteregelingen, een Mitsubishi Electric R2 VRF-systeem om alle ruimtes gelijktijdig te koelen of te verwarmen en een lucht-water systeem voor de vloerverwarming.

Service en onderhoud

Voor MKA chirurgie in Nijkerk is kwaliteit van groot belang en bij een hoogwaardige installatie hoort ook service en onderhoud. Coldtec begrijpt dit en biedt daarom jaarlijks onderhoud aan de volledige installatie aan. We zijn er trots op om een betrouwbare partner te zijn voor de MKA poli.

Lees meer over dit project in het magazine Bouwen in Gelderland.