Onze heldere werkwijze

U wilt een aangenamer klimaat in uw bedrijfspand of woning. Die uitdaging gaan wij van Coldtec graag aan. Uit ervaring kunnen we zeggen dat er vrijwel altijd een oplossing is. Hoe we tot die oplossing komen? Hier leest u alles over onze werkwijze.

Ontwerp

De uitdaging in kaart brengen
We luisteren eerst goed naar uw wensen en bekijken uw situatie. Vaak geldt voor particulieren dat een standaard oplossing volstaat, waardoor een telefonisch gesprek ons voldoende inzicht geeft in de situatie. Een standaard oplossing betekent dan ook een scherpe prijs! Voor complexere situaties en zakelijke installaties is het vaak wel nodig dat we langskomen op locatie. Dit doen we dan ook graag.

Een oplossing bedenken en offreren
We bedenken voor u de meest gunstige oplossing. Hierbij houden we rekening met uw wensen, duurzaamheid, energieverbruik, rendement en zelfs met design. We weten wat er op de markt is en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, waardoor u verzekerd bent van de beste oplossing voor een eerlijke prijs.

Realisatie

Een afspraak maken
Bent u enthousiast geworden van de offerte? Dan maakt u met ons een installatie-afspraak. U kunt altijd aangeven wanneer het u het beste uitkomt.

Een vakkundige installatie
Het is zover. Uw aankoop wordt geïnstalleerd door vakkundige monteurs die ook tijdens de installatie nog met u meedenken. Onze monteurs zijn gecertificeerd en beheersen de kneepjes van het vak. Ze hebben ervaring met zowel kleinere (particuliere) installaties als grote en complexe (zakelijke) installaties. Na een keurige installatie laten ze uw ruimte ook nog netjes achter.

Beheer

Service en garantie
Na de installatie kunt u direct genieten van uw ideale binnenklimaat. Wij zorgen voor het onderhoud van uw installatie en zijn altijd bereikbaar voor service en onverhoopte storingen. Samen zorgen we dat u maximaal plezier beleeft aan uw investering.