Coldtec w-installatie vanaf fundament

RGHC Tempo ’34 – Rotterdam

Ruim anderhalf jaar geleden heeft R.G.H.C. Tempo ’34 zich gecommitteerd aan een duurzamere toekomst. De stijgende energiekosten dwongen de hockeyclub tot actie. Dankzij een initiatief van de KNVB en Alklima Mitsubishi Electric mocht Coldtec de totaaloplossing realiseren voor duurzaam koelen, verwarmen en douchen.

Installatie

Airconditioning en warmtepompen

Locatie

Rotterdam, Zuid-Holland

Realisatie

Maart 2024

Complete oplossing

Om de club te voorzien van een duurzame toekomst heeft Coldtec een totaaloplossing geboden die vele jaren meegaat. Het project had als hoofddoel om het clubhuis volledig van gas af te halen. Er zijn twee airconditioningunits geïnstalleerd in de centrale ruimte. Daarnaast zijn er twee lucht-water warmtepompen geplaatst, zodat alle spelers warm kunnen douchen. Beide installaties zijn voorzien van een eigen regeling en een 500 liter boilervat voor comfortabele douchesessies. Om de installaties optimaal te laten functioneren hebben we nieuwe douches geleverd en waterontharders toegepast.

Minimale overlast

In nauwe samenwerking met R.G.H.C. Tempo ’34 hebben we de installatie zo efficiënt mogelijk geplaatst en voorzien van tijdelijke oplossingen tijdens het ombouwen. Veiligheid en communicatie met de klant stond centraal tijdens dit proces. Met ons toegewijde team hebben we de hele club binnen een maand omgebouwd tot een duurzame club, waar spelers kunnen genieten van warme douches en gezelligheid in een gekoeld clubhuis.

Service en onderhoud

Bij een kwaliteitsinstallatie hoort ook service en onderhoud en uiteraard biedt Coldtec dit aan. Jaarlijks komen we langs bij de club voor onderhoud aan de volledige installatie.

Lees meer over de ervaring met Coldtec op de LinkedIn pagina van R.G.H.C. Tempo ’34.