Airco app

Thuiskomen in een koel huis? Of juist een fijne opgewarmde ruimte? Bedien uw airco eenvoudig vanaf uw mobiel of tablet. Door middel van de gebruiksvriendelijke MELcloud app bestuurt u uw airco’s op afstand. Waar u ook bent.

Bedien uw airco op afstand met de handige app via wifi

Stel via timers uw airco zo in dat uw altijd in slaapt in een koele kamer. Of juist wakker wordt met een briesje. Door de handige programma’s en timers bent u altijd verzekerd van een comfortabel woonklimaat bij thuiskomst. U kunt het programma zo instellen dat het aansluit bij uw dagritme. En wordt het buiten warmer of juist kouder? Of gaat u met vakantie? Dan past u uw programma eenvoudig aan.

U installeert de MELcloud app eenvoudig op uw smartphone of tablet via de appstore of Google Play.

Wifi-verbinding

Voor al onze modellen van Mitsubishi Electric is er een optie tot ingebouwde connector. Onze installateur helpt u de airco’s te verbinden met uw smartphone via uw wifi-verbinding. Vanaf dat moment kunt u zowel de app als de afstandsbediening gebruiken voor de bediening van uw airco.

App voor het hele gezin

Ben u onderweg en wilt u nog de temperatuur in een bepaalde kamer checken? Met de MELcloud app logt u in en ziet u welke airco aanstaat en op hoeveel graden. Het is ook mogelijk meerdere gebruikers in de app toe te voegen. Zo kunt u bijvoorbeeld per gezinslid instellen wat diegene wel of niet kan aanpassen. En vergeet ook niet uw warmtepomp op de app aan te sluiten. Zo heeft u meteen een compleet overzicht. Onderweg, op het werk of gewoon vanaf de bank thuis. Als dat geen gemak is!