12 voordelen van airco

We kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Er komt veel op u af wanneer u zoekt naar de perfecte airco oplossing voor uw woning. De experts van Coldtec hebben voor u op een rij gezet waarom zij kiezen voor de kwaliteit van Mitsubishi Electric. Met de bedoeling dat u exact weet waar u op moet letten bij de aanschaf van een airco.

Alle voordelen op een rij:

 1. Kwaliteit loont. Mitsubishi Electric is niet voor niets marktleider. De kwaliteit zie je niet alleen terug tijdens de installatie. Zo bent u ook verzekerd van een maximale levensduur en efficiënte opbrengst van zowel het binnen- als buitendeel.
 2. Installatie door gecertificeerde vakmensen. De vakmensen van Coldtec hebben jarenlange ervaring en zijn professioneel geschoold. Daardoor weet u zeker dat uw installatie perfect wordt uitgevoerd door vaklui.
 3. Hoge klantbeoordeling. Onze klanten zijn zeer tevreden met de installatie en hun airco. Dat kunt u bijvoorbeeld zien aan onze hoge review en goede recensies op Google.
 4. Heldere prijzen. Coldtec levert kwaliteitsoplossingen voor airconditioning. Al onze prijzen zijn altijd inclusief levering en installatie. Daardoor weet u zeker dat er geen plotselinge meerkosten om de hoek komen kijken.
 5. Energielabel A++ en A+++. Mitsubishi Electric heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Niet gek dus dat onze airco’s tot de meest energiezuinigste uit de markt behoren.
 6. Design. Zowel het binnen- als buitendeel zijn zo vormgegeven dat ze zo veel mogelijk opgaan in de omgeving. De buitenunits zijn zo afgewerkt dat ze bestand zijn tegen het Nederlandse klimaat. Daarnaast zijn de binnenunits van de EF en LN-serie in verschillende kleuren leverbaar. De EF-serie heeft bovendien een Red dot design award gewonnen.
 7. Luchtkwaliteit. Een optimaal binnenklimaat is belangrijk. Zo voldoet de luchtkwaliteit uit de onze airco’s aan de strengste hygiënische normen. Bovendien worden factoren als stof, pollen en luchtvervuiling weggefilterd. U kunt zelfs kiezen voor een additioneel filter dat virussen als Corona filtert. Met vele gezondheidsvoordelen tot gevolg.
 8. Fluisterstil. Mitsubishi Electric is innovatief marktleider. Zo lukt het keer op keer om zowel binnen- als buitenunits te ontwikkelen met een minimaal geluidsniveau. De airco’s die wij leveren zijn fluisterstil.
 9. WIFI. Al onze modellen hebben de mogelijkheid bediend te worden via een gebruiksvriendelijke app op uw mobiele telefoon of tablet.
 10. Gebruiksgemak. Via de afstandsbediening of app kunt u heel gemakkelijk de instellingen van uw airco bepalen. Zo kunt u gemakkelijk de temperatuur instellen. Ook met een timer. Maar ook de kracht en de stand van de luchtstroom kunt u individueel inregelen. Wel zo handig.
 11. Bespaar op gas. Verwarm via uw airco en bespaar hiermee op uw gasrekening. Bespaar door decentraal te verwarmen. Op deze manier kunt u overdag alleen de werkkamer comfortabel warm maken, omdat u toch de hele dag alleen daar zit. Of die zolderkamer verwarmen, die met een centraal geregeld systeem niet altijd goed wordt verwarmd.
 12. Zorgeloze garantie. Op alle producten van Mitsubishi Electric zit een standaard fabrieksgarantie van 3 jaar. Bovendien verlengt Coldtec de garantie met een extra 2 jaar op de geleverde onderdelen én installatie bij het afsluiten van een onderhoudscontract. Daardoor kunt u zorgeloos genieten van uw airco’s.