De kwaliteit van de Mitsubishi Electric warmtepomp

Coldtec levert warmtepompen van het merk Mitsubishi Electric Ecodan. Een keuze waar wij achter staan vanwege de kwaliteit van de producten. Dit merken wij niet alleen door een soepele installatie, het uitblijven van mankementen en de goede garantie en service vanuit de leverancier. U merkt het ook. Want met Mitsubishi Electric bent u ook verzekerd van een optimaal rendement en lange levensduur. En dat betaalt zichzelf uit.

Een merk wat al jaren terug gaat

Mitsubishi is een Japans onderneming en kwam in 1921 voort uit eerder opgerichte industriƫle familiebedrijven. Het bedrijf met de herkenbare diamanten in het logo heeft een lange historie van innovaties. Het eerste product dat op de markt werd gebracht werd voor consumenten, was de ontzettend populaire elektrische ventilator. Het bedrijf was dus al vroeg bezig met een prettig binnenklimaat in woningen.

Het logo met de drie herkenbare diamanten

Mitsubishi Electric en de warmtepomp

De warmtepomp is gebaseerd op een oude techniek, die helemaal doorontwikkeld is. Pas toen koudemiddel, wat nodig is voor de werking van de warmtepomp, op grotere schaal synthetisch kon worden geproduceerd, werd de warmtepomp ook commercieel een succes als duurzame opvolger van de cv-ketel. De Ecodan warmtepompen van Mitsubishi Electric zijn de meest geplaatste warmtepompen in Nederland.

Stem vanuit de installateur

Ook vanuit de installateur is er een grote voorkeur voor de warmtepompen van Mitsubishi Electric. Al sinds 2010 ontvangt het merk de hoogste waardering door W-installateurs op het gebied van klanttevredenheid. De kwaliteit van het product, handleidingen en service speelt hier een grote rol bij. Maar ook de door de leverancier aangeboden innovatie opleidingen en cursussen.

Waarom kiezen voor Mitsubishi Electric?

Kiezen voor kwaliteit is een duurzame keuze. Die ziet u niet alleen terug in milieuprestaties en uw CO2-footprint. Maar ook in de korte terugverdientijd, een laag energieverbruik, het hoge servicelevel, het lage geluidsniveau, het minimale onderhoud en de lange levensduur van de installatie.