Ventileren met airco

Naast een comfortabel binnenklimaat zorgt uw airco door ventileren ook voor een goede en gezonde luchtkwaliteit. En dat is belangrijk in huis, aangezien we een aanzienlijk deel van onze tijd binnen doorbrengen.

Belang van ventileren

Door het draaien van de was, koken of gewoonweg ademen wordt schone lucht vies. Ventileren is het continue aanvoeren van schone lucht en het afvoeren van vieze lucht, bijvoorbeeld door de ventilatiestand van uw airco. Schone lucht draagt bij aan een goede gezondheid en slaapkwaliteit.

Ventileren en gezondheid

Tijdens het ventileren wordt de lucht die uw woning in komt gefilterd. Hierdoor komen virussen zoals het verkoudheidsvirus, niet mee met de luchtstroom. Ons speciale virusfilter filtert zelfs 99% van de virussen en bacteriën waaronder Covid-19.

Verbeterde luchtkwaliteit

Een goede luchtkwaliteit betekent dat er geen vuil of stof in de lucht hangt. Dit is niet alleen fijn als je een allergie hebt, maar ook voor de hygiëne in huis. De airco’s van Coldtec ventileren de ruimte waardoor pollen, stof en vuil worden weggefilterd. Maar ook schadelijke stoffen van luchtverontreiniging en vuil weert het filter uit huis.

De airco als luchtreiniger of luchtzuiveraar

Twijfelt u over de aanschaf van een luchtreiniger en luchtzuiveraar? Een airco kan dan een goede oplossing zijn. Zo heeft u niet alleen voordeel in het zuiveren en reinigen van de lucht en het tegenhouden van pollen, virussen en bacteriën. U bent ook voor altijd voorzien van een aangenaam binnenklimaat.