Evolar covers

Hoewel de buitenunit van uw airco is beschermd tegen weer en wind, kunt u ervoor kiezen een Evolar cover (ombouw) om uw buitenunit te laten plaatsen. Door deze extra bescherming wordt uw buitenunit minder vies. Bovendien, en dat is wellicht nog belangrijker, is het een hele fraaie oplossing wanneer uw buitenunit erg in het zicht staat. En werkt de cover ook nog geluidsdempend.

Onderhoudsloze airco cover

De airco covers van Evolar zijn duurzaam en geheel onderhoudsvrij. Deze omkasting is gemaakt van gepoedercoat aluminium, waardoor roest geen kans krijgt. De lamellen, ook wel louvres genoemd, aan weerszijden zorgen voor een blijvende luchtcirculatie waardoor het rendement van de airco optimaal blijft.

Uitvoeringen en kleuren

De covers zijn verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, antraciet, wit en baksteenrood.

evolar ombouw kleuren

Zo is er altijd een kleur die past bij uw muur, houtwerk of omgeving. Uw installateur voorziet u ook graag van advies en voorbeelden.

Plaatsing van de Evolar ombouw

De cover van Evolar is geschikt voor alle buitenunits die Coldtec aanbiedt. De plaatsing van de cover wordt meteen gedaan bij de installatie. De omkasting kan zowel hangend aan de wand of staand gemonteerd worden. Uw installateur kan u hierin ook voorzien van advies.

Meer informatie

Mail ons op vragen@coldtec.nl voor meer informatie over de Evolar kappen.