Koelen met airco

Het huis koelen is de meest gebruikte functie van airconditioning. En verreweg de grootst reden voor de aanschaf, ondanks dat de airco je ruimtes ook kan verwarmenventileren en ontvochtigen.

Kiezen voor airco in huis

Warme slaapkamers, werkkamers en zolders zijn voor veel mensen een goede reden om na te denken over de aanschaf van airco. Niet voor niets is voor ons de lente, zomer en zelfs een gedeelte van de herfst de drukste periode. Slapen, wonen en werken is met airco echt een stuk comfortabeler.

Met airco uw slaapkamer koelen

Expert zijn het erover eens; wanneer de temperatuur op uw slaapkamer niet te hoog (of te laag) is, ervaart u de beste slaapkwaliteit. En hoewel een prettige slaaptemperatuur voor iedereen net anders kan zijn, wordt een temperatuur van 18°C aanbevolen. Met airco kunt u dus zelfs tijdens warme dagen zorgen voor een prettige temperatuur in uw slaapkamer. Bovendien wordt de lucht in uw slaapkamer dan ook nog gefilterd, wat ook nog verdere gezondheidsvoordelen met zich meebrengt.

Kies de beste airco

Coldtec biedt bewust alleen airco’s van Mitsubishi Electric aan. Zo garanderen wij een kwaliteit die ervoor zorgt dat de klanten van Coldtec niet alleen een probleemloze installatie ervaren, maar ook op de lange termijn een duurzame investering hebben gemaakt. Dit omdat het rendement hoger en de levensduur langer is. Dit ziet u ook terug op uw energierekening.