Design airco

Kwaliteit, energiezuinigheid en gebruiksgemak zijn wat ons betreft de minimale vereisten als het aankomt op een airconditioning systeem. Maar het oog wil natuurlijk ook wat! De meeste consumenten stellen tegenwoordig hoge eisen aan het design van de apparatuur die ze aanschaffen – iets waar airco fabrikanten dan ook meer aandacht aan besteden dan voorheen het geval was. Als specialist op het gebied van airconditioning biedt Coldtec ook voor uw interieur een stijlvolle airco.

Waarom design airco in de woonkamer?

Onze airconditioners bestaan uit een binnenunit en een buitenunit. De binnenunit wordt in de ruimte aan de wand gemonteerd. Omdat het doorgaans gaat om ruimtes waar u veel gebruik van maakt, is het natuurlijk wel zo prettig als zo’n wandmodel er mooi uitziet en binnen uw interieur past. Een design airco voor de woonkamer en/of de slaapkamer is dan ook zeker aan te raden.

Welke design airco past bij mij?

Coldtec is officieel dealer van Mitsubishi  Electric. Al onze binnenunits zijn voorzien van een moderne uitstraling met strakke hoeken of juist met ronde vormen. We bieden vier series aan, die elk een andere look hebben. De EF-serie heeft zelfs een Red Dot Design Award gewonnen. Zowel de LN als de EF serie is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Onze design modellen

HR-serie

AP-serie

EF-serie

LN-serie