Innovatie en de warmtepomp

Coldtec levert warmtepompen van Mitsubishi Electric. Het Japanse merk heeft een lang track record van innovatieve producten. Die innovaties ziet u terug in uw warmtepomp. Onze warmtepompen zijn namelijk het neusje van de zalm.

Innovaties geluid en kwaliteit

Naast de meest stille units uit de markt, leveren de warmtepompen van Mitsubishi Electric ook nog een het hoogste rendement. Daarnaast merken wij ook, door de hoge kwaliteit van onderdelen dat er weinig storingen en mankementen zijn in deze warmtepompen. Zeker als we het vergelijken met andere merken.

Innovatieve inverter technologie

Onze warmtepompen zijn voorzien van inverter technologie. Dit betekent dat de pomp het toerental voortdurend aanpast aan het gevraagde vermogen. En hoewel dat logisch klinkt, is dit bij heel veel warmtepompen niet de standaard. Het voordeel van de inverter technologie is dat de warmtepomp heel efficiƫnt werkt doordat hij alleen levert wat nodig is. Dus krijgt u het hoogste rendement, tegen de laagste energiekosten. En dat merkt u in uw energieverbruik.

Electric-ready

Wanneer u bij de aanschaf van een warmtepomp twijfelt tussen hybride en all-electric is het prettig om te weten dat onze hybride warmtepomp electric ready is. Dat wil zeggen dat de pomp heel eenvoudig en zonder hoge kosten om te bouwen is naar een all-electric model. Ook dit is een voorbeeld van een van de innovaties van het merk Mitsubishi Electric.

Innovaties

  • stilste warmtepomp uit de markt
  • hoog rendement
  • zeer lage energiekosten
  • electric ready hybride warmtepomp