Airco installatie in Utrecht

Coldtec is gespecialiseerd in het leveren en installeren van Mitsubishi Electric airconditioning systemen. Ook voor wie op zoek is naar een airco in Utrecht kunnen wij een passende oplossing realiseren!

Waarom kiezen voor Coldtec?

Coldtec is hét adres voor airconditioning in Utrecht en omstreken. Ons team beschikt heeft een jarenlange ervaring op het gebied van airconditioning systemen en kan voor elke woonsituatie een passend model leveren. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de installatie van uw airconditioning systeem. Wij beschikken over een eigen montageteam met gecertificeerde monteurs, die ervoor zorgen dat uw installatie aan alle relevante wet- en regelgevingen voldoet. Naast installatiewerkzaamheden bieden wij ook service aan in de vorm van reparaties en onderhoudscontracten voor airco in Utrecht.

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van airconditioning in Utrecht?

Wanneer u kiest voor Coldtec dan haalt u een kwalitatief hoogwaardige airco in huis die kan koelenverwarmenventileren én ontvochtigen. Afhankelijk van de grootte van de ruimte(s) leveren wij een aantal gestandaardiseerde uitvoeringen. Het betreffen zogeheten split airco’s, welke bekend staan om hun energiezuinige werking. Indien u behoefte heeft aan airco in meerdere kamers, dan kunnen wij ook multi split units leveren. Hierbij kunnen tot vijf binnenunits op één buitenunit worden aangesloten. Dus of u nu een enkele ruimte of uw hele woning van airco wilt voorzien, we hebben altijd een passende oplossing.

In onder andere de volgende plaatsen in Utrecht installeren wij uw airco: