Airco installatie in Zeeland

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor airconditioning in Zeeland? Bij Coldtec zit u goed! Wij leveren én installeren kwalitatief hoogwaardige airco’s waarmee u het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat verzekerd bent.

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van airconditioning in Zeeland?

Het maakt niet uit of u nu op zoek bent naar airco voor de slaapkamerairco voor de zolderairco voor de woonkamer of airco voor meerdere kamers. Als officieel dealer van Mitsubishi Electric biedt Coldtec voor elke situatie een passende oplossing.

Om de juiste uitvoering van uw airco in Zeeland te bepalen, kijken we in de eerste plaats naar de grootte van de ruimte(s). We maken onderscheid tussen ruimtes tot 25m², ruimtes van 25m² tot 35m² en ruimtes van 35m² tot 50m², waarbij we uitgaan van een maximale plafondhoogte van 3 meter. Onze airco’s doen overigens meer dan alleen koelen: u kunt er ook mee verwarmenventileren én ontvochtigen. Bovendien bent u verzekerd van een optimaal gebruiksgemak. Meerdere modellen bieden namelijk de mogelijkheid om uw airco systeem op afstand te bedienen, met een afstandsbediening of via een app op uw smartphone. Welke uitvoering u ook door ons laat plaatsen, u profiteert altijd van minimaal een energie-efficiëntieklasse A++.