Airco in meerdere kamers

Heeft u behoefte aan airconditioning in meerdere kamers van het huis? Dan is een multi split systeem zeker het overwegen waard. Coldtec levert kwalitatief hoogwaardige systemen voor airco in meerdere kamers, welke niet alleen in staat zijn om te koelen maar ook kunnen verwarmen, ventileren en ontvochtigen. Daarmee bent u dus het hele jaar door, in elke ruimte van uw woning, verzekerd van een aangenaam en gezond binnenklimaat.

Wat zijn de voordelen van airco in meerdere kamers?

Bij een multi split systeem worden meerdere binnenunits aangesloten op één buitenunit. De binnenunits, welke in de ruimtes aan de wand worden gemonteerd, zijn echter wel afzonderlijk van elkaar te bedienen. Op die manier kan het binnenklimaat in elke ruimte van het huis individueel gecontroleerd worden. Een multi split systeem is ook ideaal wanneer er aan de buitenzijde van de woning sprake is van ruimtegebrek, of er simpelweg niet voldoende geschikte plaatsen zijn om voor elke binnenunit een eigen buitenunit te monteren. Wij leggen je uitgebreid uit hoe de multi split airco werkt.

Welke multi split airco past bij mij?

Coldtec is officieel dealer van Mitsubishi airco en Hisense airco systemen. Welke multi split airco het best geschikt is voor uw woning, hangt af van meerdere factoren. Hierbij kunt u denken aan het aantal kamers dat u op de buitenunit aan wilt sluiten, het volume van deze ruimtes en op welke verdieping ze zich bevinden. Als dé specialist in airconditioning kan Coldtec voor elke woning een passende oplossing bieden.

Airco in meerdere kamers laten installeren

Coldtec is hét adres voor wie behoefte heeft aan airconditioning in meerdere kamers. Bent u benieuwd naar de kosten voor de aanschaf en installatie van een multi split systeem? Vraag gerust een offerte aan; dit is geheel vrijblijvend. Liever persoonlijk contact? Maak dan even een afspraak voor een telefonisch of online gesprek.

Offerte aanvragen

Meer informatie of vragen?

Antwoorden op de meeste gestelde vragen vindt u hier. U kunt ook altijd een mail sturen met uw vragen naar vragen@coldtec.nl.