airco-koelen

Koel je huis tijdens warme dagen met airco

Het huis koelen is de meest gebruikte functie van airconditioning. En verreweg de grootst reden voor de aanschaf, ondanks dat de airco je ruimtes ook kan verwarmen, ventileren en ontvochtigen.

Kiezen voor airco in huis

Warme slaapkamers, werkkamers en zolders zijn voor veel mensen een goede reden om na te denken over de aanschaf van airco. Niet voor niets is voor ons de lente, zomer en zelfs een gedeelte van de herfst de drukste periode. Slapen, wonen en werken is met airco echt een stuk comfortabeler.

Kwaliteit voor scherpe prijzen

Doordat de meeste ruimtes in huis ongeveer dezelfde omvang hebben, werken wij met standaard oplossingen. Dit resulteert niet alleen in zeer scherpe tarieven, maar ook een een soepele installatie. Uiteraard denken wij ook graag mee wanneer de situatie vraagt om een andere aanpak dan de standaard.

Kies de beste airco

Coldtec biedt bewust alleen airco’s van Mitsubishi Electric en Hisense aan. Deze twee merken garanderen een kwaliteit die ervoor zorgt dat de klanten van Coldtec niet alleen een probleemloze installatie ervaren, maar ook op de lange termijn een duurzame investering hebben gemaakt. Dit omdat het rendement hoger en de levensduur langer is. Dit ziet u ook terug op uw energierekening.

De voordelen van koelen

  • Hogere (werk)productiviteit
  • Betere nachtrust
  • Geen insecten binnen omdat de ramen dicht kunnen blijven
  • Controleer de stand en interval van de luchtstroom
  • Pas je binnenklimaat met 1 knop
airco-aangenaam-woonklimaat

Coldtec biedt standaard oplossingen voor airconditioning in woningen. Hierdoor kunnen we ook de allerbeste kwaliteit airco voor een zeer scherpe prijs aanbieden. De beste kwaliteit is op lange termijn namelijk efficiënter en goedkoper in onderhoud dan b-merken. Bovendien is het rendement hoger en de levensduur langer.

Heeft u geen standaard woonsituatie of behoefte aan een deskundig advies op maat? Maak gerust een afspraak voor een persoonlijk gesprek, zodat we kunnen bekijken wat voor u de meest ideale oplossing is.

Offerte aanvragen

Meer informatie of vragen?

Antwoorden op de meeste gestelde vragen vindt u hier. U kunt ook altijd een mail sturen met uw vragen naar vragen@coldtec.nl.