Voorlichtingsdag zaterdag 16 december 2023

Verduurzaam je woning met isolatie, warmtepomp en airco

Wat kun je nu precies doen om je huis te verduurzamen en in welke volgorde? Tijdens de voorlichtingsdag krijg je antwoord op deze en andere vragen. Er zijn experts op het gebied van klimaattechniek (Coldtec) en isolatie (Quist). Meld je op tijd aan en ontvang een leuke goodiebag cadeau!

Informatie

DatumZaterdag 16 december 2023
Tijd12.00 – 16.00 uur
BedrijvenColdtec (H.I. Ambacht) | Quist Isolatie (Ridderkerk)
LocatieColdtec | Energieweg 8 (Ambachtsezoom)
3343 LE Hendrik-Ido-Ambacht

Aanmelden

    Velden met een * zijn verplicht. Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. Het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

    Verduurzamen doe je niet alleen door een warmtepomp te plaatsen of te isoleren. Beide zijn nodig om de energiekosten omlaag te krijgen en een comfortabel binnenklimaat te realiseren. Daarnaast kan ook een airconditioning al een hele kostenbesparing opleveren. Behalve koelen kun je hiermee namelijk ook energiezuinig verwarmen.

    Tijdens de voorlichtingsdag krijgt u alle nodige informatie over isoleren, warmtepompen en airco. Welke warmtepomp is het meest geschikt in uw situatie? Welke stappen kunt u nog zetten om uw woning beter te isoleren? Is een airco misschien een goede optie? Op al deze en andere vragen zult u antwoord krijgen. Natuurlijk kunt u ook uw eigen vragen stellen.

    Tijdens deze dag zijn de klimaatexperts van Coldtec en de isolatie experts van Quist Isolatie aanwezig. Dit is dus een uitgelezen kans om alle nodige kennis op te doen. Bovendien ontvangt u exclusieve aanbiedingen en een leuke goodiebag cadeau. Meld u aan voor 16 december 2023.