Airco installatie in Dordrecht

Een comfortabel en aangenaam binnenklimaat met een geregelde aanvoer van frisse lucht is van cruciaal belang voor uw gezondheid, maar lang niet altijd even vanzelfsprekend. Gelukkig kunt u voor airco in Dordrecht en omstreken terecht bij Coldtec! Met onze hoogwaardige systemen kunt u koelenverwarmenventileren én ontvochtigen.

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van airconditioning in Dordrecht?

Bij Coldtec vinden we het belangrijk dat we onze klanten kunnen voorzien van de meest duurzame en energiezuinige oplossingen. Daarom plaatsen wij uitsluitend airconditioning systemen van Mitsubishi Electric; een merk dat garant staat voor een hoogwaardige kwaliteit. Op basis van de woonsituatie en de grootte van de kamer(s) bepalen we het juiste model. Al onze airconditioners zijn uitgerust met geavanceerde features. Het is zelfs mogelijk om uw airco via een app op uw smartphone te bedienen, zodat u altijd en overal een optimale controle heeft over uw binnenklimaat.

Hoe zit het met de installatie van mijn nieuwe airco?

Wanneer u bij Coldtec een airco aanschaft, dan is dit altijd inclusief montage. De installatie, die wordt uitgevoerd door ons eigen montageteam, neemt per ruimte ongeveer een dagdeel in beslag. Dus als u bijvoorbeeld in twee ruimtes airco wilt laten installeren, dan dient u er rekening mee te houden dat de installatie een volle dag in beslag neemt. Al onze monteurs beschikken over F-gassen en VCA certificering en zorgen ervoor dat uw installatie aan de relevante wet- en regelgevingen voldoet.