Evolar covers; bescherm uw airco met deze esthetische ombouw

Hoewel de buitenunit van uw airco is beschermd tegen weer en wind, kunt u ervoor kiezen een cover (ombouw) om uw buitenunit te laten plaatsen. Door deze extra bescherming wordt uw buitenunit minder vies. Bovendien, en dat is wellicht nog belangrijker, is het een hele fraaie oplossing wanneer uw buitenunit erg in het zicht staat. En werkt de cover ook nog geluidsdempend.

Onderhoudsloze airco cover

De airco covers van Evolar zijn duurzaam en geheel onderhoudsvrij. Deze omkasting is gemaakt van gepoedercoat aluminium, waardoor roest geen kans krijgt. Door de lamellen, ook wel louvres genoemd, aan weerszijden zorgen voor een blijvende luchtcirculatie waardoor het rendement van de airco optimaal blijft.

Uitvoeringen en kleuren van de Evolar airco ombouw

De evolar covers zijn verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, antraciet, wit en baksteenrood.

evolar-airco=cover-kleuren

Zo is er altijd een kleur die past bij uw muur, houtwerk of omgeving. Uw installateur voorziet u ook graag van advies en voorbeelden.

Plaatsing van de ombouw

De covers van Evolar is geschikt voor alle buitenunits die Coldtec aanbiedt. De plaatsing van de cover wordt meteen gedaan bij de installatie. De omkasting kan zowel hangend aan de wand of staand gemonteerd worden. Uw installateur kan u hiervan ook voorzien van advies.

Meer informatie

Vul uw gegevens hier in. U ontvangt van ons meer informatie over de Evolar kappen.

Voordelen van de Evolar kappen:

  • Esthetisch
  • Onderhoudsvrij
  • Geschikt voor alle buitenunits
  • Geluidsdempend
  • Leverbaar in verschillende kleuren
  • Beschermt uw buitenunit extra