Airco in huis

Heeft u behoefte aan airco in huis? Dan bent u bij Coldtec aan het juiste adres! Wij leveren voor elke ruimte in uw woning een passende airco en verzorgen tevens de installatie. Bent u op zoek naar een airco in de woonkamer dan kunnen wij u daarbij helpen. Maar ook een slaapkamer airco of airco op zolder vallen onder de mogelijkheden. Ontdek de mogelijkheden en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Waarom airconditioning in huis?

Met airconditioning in huis bent u het hele jaar door verzekerd van een aangenaam binnenklimaat. Dat zorgt er niet alleen voor dat u zich prettiger voelt, het is ook veel gezonder. De lucht in huis kan namelijk niet alleen gekoeld maar ook geventileerd worden, zodat stof, vuil en allergenen kunnen worden weg gefilterd. Een airco in huis biedt overigens niet alleen uitkomst in de warme maanden van het jaar. Indien gewenst kunnen wij airconditioning units leveren die naast koelen en ventileren ook in staat zijn om te verwarmen en de luchtvochtigheid te regelen.

Ik wil graag airco voor in huis, maar welke installatie past bij mij?

Wanneer het aankomt op particuliere woningen, zijn de verschillende woon-, slaap- en werkruimten in huis over het algemeen gemeen gelijk wat betreft volume. Daarom werken we bij Coldtec met pakketten als standaard oplossing. Hierdoor kunnen wij tegen de meest scherpe prijzen de meest kwalitatief hoogwaardige airco voor in huis aanbieden. Die kwaliteit is erg belangrijk; topmerken zoals Mitsubishi Electric en Hisense vergen wellicht een iets hogere investering, maar zijn op de lange termijn goedkoper omdat ze aanzienlijk minder energie verbruiken dan B-merken en goedkoper in onderhoud zijn. Daarnaast bent u verzekerd van een langere levensduur.

merken-airc-coldtec

Ja, ik wil airco in huis!

Coldtec biedt voor elke ruimte een passende huis airco. Een prijsopgave aanvragen doet u heel eenvoudig online. Nadat wij uw offerte aanvraag ontvangen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u liever persoonlijk contact of wilt u airco aanschaffen voor een afwijkende situatie? Maak dan gerust een afspraak met een van onze experts.

Offerte aanvragen

Meer informatie of vragen?

Antwoorden op de meeste gestelde vragen vindt u hier. U kunt ook altijd een mail sturen met uw vragen naar vragen@coldtec.nl.