airco-ventileren

Betere luchtkwaliteit in huis door airco

Naast een comfortabel binnenklimaat zorgt uw airco ook voor een goede en gezonde luchtkwaliteit. En dat is belangrijk in huis, aangezien we een aanzienlijk deel van onze tijd binnen doorbrengen.

Belang van ventileren

Door het draaien van de was, koken of gewoonweg ademen wordt schone lucht vies. Ventileren is het continue aanvoeren van schone lucht en het afvoeren van vieze lucht, bijvoorbeeld door de ventilatiestand van uw airco. Schone lucht draagt bij aan een goede gezondheid en slaapkwaliteit.

Ventileren en gezondheid

Tijdens het ventileren wordt de lucht die uw woning in komt gefilterd. Hierdoor komen virussen zoals het verkoudheidsvirus, niet mee met de luchtstroom. Ons speciale coronafilter filtert zelfs 99% van de virussen en bacteriën waaronder Covid-19.

Verbeterde luchtkwaliteit

Een goede luchtkwaliteit betekent dat er geen vuil of stof in de lucht hangt. Dit is niet alleen fijn als je een allergie hebt, maar ook voor de hygiëne in huis. De airco’s van Coldtec ventileren de ruimte waardoor pollen, stof en vuil worden weggefilterd. Maar ook schadelijke stoffen van luchtverontreiniging en vuil worden door het filter geweerd uit huis.

De voordelen van ventileren

  • Aangenaam binnenklimaat
  • De lucht wordt gefilterd
  • Virussen en bacteriën worden geweerd uit huis
thuis woonklimaat airco

Coldtec biedt standaard oplossingen voor airconditioning in woningen. Hierdoor kunnen we ook de allerbeste kwaliteit airco voor een zeer scherpe prijs aanbieden. De beste kwaliteit is op lange termijn namelijk efficiënter en goedkoper in onderhoud dan b-merken. Bovendien is het rendement hoger en de levensduur langer.

Heeft u geen standaard woonsituatie of behoefte aan een deskundig advies op maat? Maak gerust een afspraak voor een persoonlijk gesprek, zodat we kunnen bekijken wat voor u de meest ideale oplossing is.

Offerte aanvragen

Meer informatie of vragen?

Antwoorden op de meeste gestelde vragen vindt u hier. U kunt ook altijd een mail sturen met uw vragen naar vragen@coldtec.nl.