Op basis van uw wensen, onze ruime ervaring en de geldende richtlijnen ontwerpen wij voor u de perfecte klimaatinstallatie, die vervolgens door goed opgeleide monteurs wordt geïnstalleerd en in goede conditie wordt gehouden door ons serviceteam.

Airconditioning

Met een airconditioning kunt u uw ruimte koelen, verwarmen en ontvochtigen op een energiezuinige manier. Wij installeren airconditioning systemen in kantoren, bedrijfspanden, gezondheidscentra, scholen, laboratoria enz.

Warmtepompen

Milieuvriendelijk verwarmen en tegelijkertijd voorzien in warm tapwater is mogelijk met een warmtepomp. Het is de ideale manier om uw pand energiezuiniger te maken en los te koppelen van aardgas. Een duurzame investering die zichzelf terugverdient.

Luchtbehandeling en ventilatie

Vaak is het nodig dat vervuilde lucht wordt afgevoerd en frisse lucht naar binnen komt. Wij bieden oplossingen voor o.a. kantoorgebouwen, scholen en gezondheidscentra, maar ook specifieker zoals afzuiging van zuurkasten in laboratoria.

Elektra

Een klimaatinstallatie kan niet zonder elektriciteit. Indien nodig verzorgen we daarom ook de elektrische installatie van uw pand. Of het nu gaat om een voeding voor een airconditioning of totaalinstallatie. We ontnemen u graag alle zorgen.

Service en onderhoud

Professioneel onderhoud en een snelle service zijn de sleutel tot een optimale werking en langere levensduur van uw klimaatinstallatie. Daarnaast zijn er ook andere voordelen.

Waarom kiezen voor Coldtec?

Hoge klanttevredenheid

Onze gemiddelde beoordeling is 4,8 van de 5 sterren.

Snelle offerte

We streven er naar om u binnen een werkweek van een offerte te voorzien.

Vakkundig advies

U ontvangt altijd een vakkundig advies op basis van uw situatie en wensen.

Eerlijke prijs inclusief montage

Onze prijzen zijn marktconform en altijd inclusief montage.

Officieel dealer

Wij zijn officieel dealer van Mitsubishi Electric.

Gecertificeerd

Wij beschikken over de nodige certificaten zoals F-gassen en VCA.