Service & Onderhoud

Goed onderhoud is belangrijk voor een langere levensduur en optimale werking van uw klimaatinstallatie. Coldtec is een betrouwbare partner voor periodiek onderhoud en snelle service bij onverhoopte storingen.

Onderhoud en service op de moderne manier

Bij Coldtec wachten we niet meer op uw telefoontje voor het melden van een storing. Ook hoeven we niet van alles open te schroeven om het defect te achterhalen. Uw installaties staan bij ons namelijk onder voortdurend toezicht dankzij on-distance-monitoring. Hiermee kunnen we indien nodig uw installaties op afstand en pro-actief bijsturen. In veel gevallen zijn we zelfs nog eerder op de hoogte van een eventuele storing dan u als gebruiker.

Bedrijven die bij ons een service- en onderhoudscontract afsluiten krijgen bovendien de beschikking over een eigen klantportaal. Hierin wordt alle documentatie behorende bij uw installaties weergegeven. Denk bijvoorbeeld aan werkbonnen, rapportages en meldingen. Binnen deze omgeving houdt u ook gemakkelijk het overzicht over de voltooide en nog openstaande werkzaamheden. Geen onnodig papierwerk meer!

Dankzij onze expertise op service- en onderhoudsgebied zijn we steeds vaker onderhoudspartner van landelijke installateurs.

Voordelen van professioneel onderhoud en service

Optimale werking dankzij on-distance-monitoring
Eigen online klantportaal met alle documentatie
Langere levensduur
Lager energieverbruik
Storingen snel verholpen
Voorkomt dure reparaties

Onderhoud voor betere prestaties

Onderhoud van klimaatinstallaties is noodzakelijk om een goed functioneren ervan te kunnen garanderen. Dat is natuurlijk niet allemaal digitaal op te lossen. Elke klimaatinstallatie heeft periodiek ook fysiek onderhoud nodig. Zo kunnen stof en vuil zich ophopen waardoor de toevoer van geconditioneerde lucht steeds moeizamer gaat.

Dankzij onze digitale monitoring kunnen we bij een fysieke service- of onderhoudsbeurt gericht te werk gaan. Vaak weten we voordat we bij u zijn al wat de storing veroorzaakt of waar we rekening mee moeten houden bij het onderhoud. Dit bespaart natuurlijk de nodige tijd en onkosten.

Naast een gunstig effect op de prestaties en levensduur van uw installatie, zorgt professioneel onderhoud ook voor een lager energieverbruik. Een juiste afstelling, een goede mechanische werking en schone aanzuig- en uitblaas-kanalen zorgen er namelijk voor dat de installatie gemakkelijker en sneller de lucht conditioneert.

Interesse in ons service- en onderhoudscontract?

Vul onderstaand formulier en wij nemen contact met u op.

    Velden met een * zijn verplicht. Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. Het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

    Service waar je op kunt rekenen

    Uiteraard is een storing of slecht functioneren van klimaatinstallaties niet altijd te voorkomen. Dit kan worden veroorzaakt door externe factoren als een stroomstoring of weersomstandigheden, maar ook door een defect van de installatie zelf. Veer veel bedrijven is een snelle service daarom onmisbaar.

    Met een service- en onderhoudscontract van Coldtec bent u verzekerd van goed onderhoud en snelle service. Een contract is altijd maatwerk, omdat de uitval van sommige installaties nu eenmaal grotere gevolgen heeft, denk aan ziekenhuizen, serverruimtes etc. Wij bepalen vooraf samen met u hoe het onderhoud en de service eruit moet zien.