Er worden tegenwoordig hoge eisen gesteld aan de luchtkwaliteit op de werkvloer. Een goede luchtkwaliteit voorkomt niet alleen de verspreiding van ziektes en allergie├źn, ook de concentratie en productiviteit worden ermee verhoogt. Reden te over om te kiezen voor een goede luchtbehandelingsinstallatie.

Gezond binnenklimaat met luchtbehandeling

Er is niets zo fijn als werken in de frisse buitenlucht. De belangrijkste functie van luchtbehandeling is dan ook om vervuilde lucht naar buiten af te voeren en frisse lucht naar binnen te blazen. Behalve het transporteren van lucht kunnen moderne luchtbehandelingskasten de lucht ook warmen of koelen.

Frisse lucht in bedrijfsgebouwen is niet alleen een kwestie van voorkeur maar is tegenwoordig vaak ook een vereiste. Zo moeten openbare gebouwen en gebouwen waar veel mensen tegelijk aanwezig zijn verplicht de lucht behandelen. Zeker met de laatste pandemie is dit onderwerp nog meer onder de aandacht gekomen en is de controle hierop ook toegenomen.

Frisse lucht zorgt voor meer productiviteit

Naast het welzijn van de werknemers, is ook hun productiviteit een factor om mee te nemen in de overweging om een goede luchtbehandelingskast te laten installeren. Minder ziekteverzuim en betere prestatie zorgen er namelijk voor dat deze investering op termijn dubbel en dwars wordt terugverdiend.

Of het nu gaat om scholen, winkels, restaurants, laboratoria, productiehallen of andere bedrijfsruimtes, wij weten wat de vereisten zijn voor de luchtkwaliteit. U kunt bij ons terecht voor uw luchtbehandelingsinstallatie, ook gecombineerd met de installatie van airconditioning of warmtepompen.

Uitgelicht project

Luchtbehandeling en afzuiging van zuurkasten

Recent installeerden we een luchtbehandelingsinstallatie in een laboratorium. Deze installatie is gericht op luchtverversing maar ook op de afzuiging van de zuurkasten. Een mooi voorbeeld van de functies van luchtbehandeling.