Luchtbehandeling en ventilatie

Er worden tegenwoordig hoge eisen gesteld aan de luchtkwaliteit op de werkvloer. Een goede luchtkwaliteit voorkomt niet alleen de verspreiding van ziektes en allergie├źn, ook de concentratie en productiviteit worden ermee verhoogt. Reden te over om te kiezen voor een goede luchtbehandelingsinstallatie.

Frisse lucht

Er is niets zo fijn als werken in de frisse buitenlucht. De belangrijkste functie van luchtbehandeling is dan ook om vervuilde lucht naar buiten af te voeren en frisse lucht naar binnen te blazen. Behalve het transporteren van lucht kunnen moderne luchtbehandelingskasten de lucht ook warmen of koelen.

Frisse lucht in bedrijfsgebouwen is niet alleen een kwestie van voorkeur maar is tegenwoordig vaak ook een vereiste. Zo moeten openbare gebouwen en gebouwen waar veel mensen tegelijk aanwezig zijn verplicht de lucht behandelen. Zeker met de laatste pandemie is dit onderwerp nog meer onder de aandacht gekomen en is de controle hierop ook toegenomen.

Voordelen van luchtbehandeling

Betere luchtkwaliteit
Aanvoer frisse lucht
Afvoer vervuilde lucht
Minder kans op ziektes
Prettiger werken

Voor elke toepassing en ruimte

Of het nu gaat om scholen, winkels, restaurants, laboratoria, productiehallen of andere bedrijfsruimtes, wij weten wat de vereisten zijn voor de luchtkwaliteit. U kunt bij ons terecht voor uw luchtbehandelingsinstallatie, ook gecombineerd met de installatie van airconditioning of warmtepompen.