In de meeste bedrijfspanden is airconditioning onmisbaar. Zeker op warme dagen stijgt de temperatuur snel en is koelen van essentieel belang. Naast koelen kunnen moderne airconditioningsystemen ook verwarmen en de luchtvochtigheid verlagen.

Waarom airconditioning in een bedrijfspand?

Een goed binnenklimaat is belangrijk op de werkvloer. Een ideale temperatuur ligt rond de 21°C. Als het warmer wordt neemt de concentratie af en daarmee ook de productiviteit. Ook de luchtvochtigheid speelt een rol. Hoe vochtiger namelijk de lucht, hoe warmer deze aanvoelt. Om deze redenen is airco onmisbaar geworden.

Naast koelen kan de airconditioning ook gebruikt worden voor verwarming. Dit is dus ideaal voor de koudere dagen. In veel gevallen is verwarmen met airconditioning zelfs nog goedkoper dan met een traditionele cv-installatie.

De aanschaf van een airconditioning voor een bedrijfspand is een duurzame investering, waarmee op termijn in kosten kunnen worden bespaard en waarmee de productiviteit van uw werknemers toeneemt.

Airco voor elke ruimte

Coldtec installeert airconditioning in vrijwel elke denkbare werkruimte. Van kantoorruimte tot serverruimte en van fabriekshal tot opslagruimte. De eisen die aan het systeem worden gesteld kunnen erg divers zijn, zo moet er bij kantoorruimtes voor worden gezorgd dat de koude lucht niet op mensen blaast en is bij serverruimtes precisie koeling vereist.

Wat de eisen ook zijn, wij zijn op de hoogte van de laatste technieken, vernieuwingen en wettelijke eisen. U kunt ons vertrouwen met de aanleg van airconditioning in kantoren, serverruimtes, scholen, gezondheidscentra, bedrijfshallen, gymzalen, laboratoria, hotels enzovoorts.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Uitgelicht project

Energiezuinige VRV-installatie voor C&A Hilversum

Recent installeerden we een VRV-installatie van Daikin in het C&A warenhuis in Hilversum. De installatie zal worden gebruikt voor koeling verwarming.