Onderhoud

Coldtec is de onderhoudspartner voor zowel bedrijven als particulieren. Wij houden u installatie in topconditie en maken hierbij gebruik van moderne technieken als on-distance monitoring.

Onderhoud voor betere prestaties

Onderhoud van klimaatinstallaties is noodzakelijk om een goed functioneren ervan te kunnen garanderen. Elke klimaatinstallatie heeft periodiek ook fysiek onderhoud nodig. Zo kunnen stof en vuil zich ophopen waardoor de toevoer van geconditioneerde lucht steeds moeizamer gaat.

Dankzij onze digitale monitoring (bij zakelijke installaties) kunnen we bij een fysieke service- of onderhoudsbeurt gericht te werk gaan. Vaak weten we voordat we bij u zijn al wat de storing veroorzaakt of waar we rekening mee moeten houden bij het onderhoud. Dit bespaart natuurlijk de nodige tijd en onkosten.

Naast een gunstig effect op de prestaties en levensduur van uw installatie, zorgt professioneel onderhoud ook voor een lager energieverbruik. Een juiste afstelling, een goede mechanische werking en schone aanzuig- en uitblaas-kanalen zorgen er namelijk voor dat de installatie gemakkelijker en sneller de lucht conditioneert.

Waarom kiezen voor Coldtec?

Hoge klanttevredenheid

Onze gemiddelde beoordeling is 4,9 van de 5 sterren.

Snelle offerte

Op werkdagen ontvangt u uw offerte in de regel binnen een uur.

Persoonlijk advies

U ontvangt altijd een passend advies op basis van uw situatie en wensen.

Eerlijke prijs inclusief montage

Onze prijzen zijn marktconform en altijd inclusief montage.

Officieel dealer

Wij zijn officieel dealer van Mitsubishi Electric.

Vakkundig

Al onze monteurs zijn gecertificeerde vakmensen.