Werken bij Coldtec

De Coldtec Groep is sinds 2014 dé partner in klimaat- en elektrotechniek. Vanuit het hoofdkantoor in Hendrik-Ido-Ambacht zijn we actief op zowel de zakelijke- als particuliere markt. Onze kernactiviteiten zijn het leveren én installeren van klimaatsystemen zoals airconditioning en warmtepompen.

Groei en kansen

Met een enthousiast team werkt de Coldtec Groep aan een behoorlijke groei. Hier heeft iedereen de kans en ruimte om verbeteringen door te voeren en kansen te pakken.

Klantgericht

Werken bij de Coldtec Groep betekent oprechte interesse naar de klant toe én door goed te luisteren, goed te adviseren. Het maakt hier niet uit op welke afdeling je werkt. Overal zijn we bezig met één ding, zorgen voor een optimale klantbeleving. Dit doen we vanuit twee vestigingen; Hendrik-Ido-Ambacht en Stadskanaal (Schoonebeek).

Meedenken en leren

Om aan de verwachting te kunnen voldoen, stimuleert en motiveert de Coldtec Groep al haar medewerkers om gevraagd en ongevraagd hun mening te geven. Zo wordt de dienstverlening steeds beter! Ook investeren wij graag in onze medewerkers, zo leiden wij medewerkers op in onze Coldtec Academy. De plek waar je echt een vak leert.

Iets voor jou?

Wil jij ook mee groeien? Kijk dan snel bij onze vacatures. Staat jouw expertise er niet tussen, stuur dan vooral een open sollicitatie naar recruitment@coldtec.nl.

Openstaande vacatures