Werken bij Coldtec

De Coldtec Groep is sinds 2014 de partner in klimaat- en elektrotechniek. Vanuit het hoofdkantoor in Ridderkerk zijn we actief op zowel de zakelijke- als particulieren markt. Onze kernactiviteiten zijn het leveren én installeren klimaatsystemen zoals airconditioning, warmtepompen en luchtventilatie. Omdat wij de regie hebben weet de klant precies wie er bij over de vloer komt.

Met een enthousiast team werkt Coldtec groep aan een behoorlijke groei. Hier heeft iedereen de kans en ruimte om verbeteringen door te voeren en kansen te pakken. Werken bij de Coldtec betekent oprechte interesse naar de klant toe én door goed te luisteren, goed te adviseren. Het maakt hier niet uit op welke afdeling je werkt. Overal zijn we bezig met één ding, zorgen voor een optimale klantbeleving. Dit doen we vanuit twee vestigingen; Ridderkerk en Stadskanaal (Schoonebeek)

Om aan de verwachting te kunnen voldoen, stimuleert en motiveert De Coldtec al haar medewerkers gevraagd en ongevraagd haar mening te geven. Zo wordt de dienstverlening steeds beter! Ook investeren wij graag in onze medewerkers, zo leiden wij medewerkers op in onze Coldtec Academy. De plek waar je echt een vak leert.

Wil jij ook mee groeien? Kijk dan snel bij onze vacatures. Staat jouw expertise er niet tussen, stuur dan vooral een open sollicitatie naar recruitment@coldtec.nl.

bedrijfsleider

Vacature bedrijfsleider (Stadskanaal)

Mede door de overname van Schoonebeek Klimaattechniek door de Coldtec Groep groeien we hard. Om deze groei goed te kunnen structureren, zijn wij op zoek naar een assistent Bedrijfsleider die op den duur de dagelijkse leiding overneemt van onze directeur.

Bedrijfsleider

Vacature assistent bedrijfsleider (Ridderkerk)

Als Coldtec Groep groeien we hard in zowel de zakelijk- als particuliere markt. Om deze groei goed te kunnen structureren, zijn wij op zoek naar een assistent bedrijfsleider met kennis van mens, techniek en laten bloeien van een groeiende organisatie.

innovaties airco

Vacature airco monteur | fulltime

Bij Coldtec werken vakmensen. Vakmensen die graag met hun handen bezig zijn. Ook jij bent graag met je handen bezig. Je bent altijd bezig met sleutelen, aan het timmeren oftewel je bent de Handige Harrie van jouw omgeving! Jij bent pas tevreden als de ander ook tevreden is.

commercieel medewerker

Vacature commercieel medewerker | 40 uur

Bij Coldtec geloven wij in een optimale klantbeleving. Dit zie je terug in onze werkwijze van a tot z. Nadat de klant ons gevonden heeft via onze website, is het van groot belang dat er een goede en snelle opvolging plaatsvindt. Door knetter goede vragen te stellen kijk jij samen met de klant welk product het beste past. Jij bent dus een echte adviseur!

vakkennis installatietechniek

Vacature online marketeer | 40 uur

Met jouw verfrissende visie op online marketing zorg jij ervoor dat onze website zoveel mogelijk kwalitatieve leads genereert. Jij krijgt alle ruimte om dit voor elkaar te krijgen. Heb jij een roze olifant nodig? Dan krijg je die 😉