Zeven redenen waarom wij kiezen voor Mitsubishi Electric

1

Kwaliteit
Kwaliteit loont. Mitsubishi Electric is niet voor niets marktleider. De kwaliteit zie je niet alleen terug tijdens de installatie, ook ben je verzekerd van een maximale levensduur van zowel het binnen- als buitendeel.

2

Energiezuinig
Mitsubishi Electric heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Niet gek dus dat onze airco’s tot de meest energiezuinigste uit de markt behoren.

3

Het hele jaar door
Wist je dat je airco vier belangrijke functies heeft? Naast het bekende koelen, kunnen onze airco’s je ruimte ook verwarmen, ventileren en ontvochtigen. Zo is een airco van Mitsubishi Electric het hele jaar door een aanwinst voor je leefruimte.

4

Mooi vormgegeven
Zowel het binnen- als buitendeel zijn zo vormgegeven dat ze zo veel mogelijk opgaan in de omgeving. De buitenunits zijn zo afgewerkt dat ze bestand zijn tegen het Nederlandse klimaat.

5

Luchtkwaliteit
Een optimaal binnenklimaat is belangrijk. De luchtkwaliteit uit de onze airco’s voldoet aan de strengste hygiënische normen. Zo worden factoren als stof, pollen en luchtvervuiling weggefilterd. Deze luchtkwaliteit draagt bewezen bij aan de gezondheid.

6

Minimaal geluidsniveau
Mitsubishi Electric is ook innovatief marktleider. Zo lukt het keer op keer om zowel binnen- als buitenunits te ontwikkelen met een zeer laag geluidsniveau. De airco’s die wij leveren zijn fluisterstil.

7

Gebruiksgemak
Onze airco’s worden bediend met een infrarood afstandsbediening. Zo kun je niet alleen de kracht van de luchtstroom regelen, maar ook de stand. Zo regel je exact waar jij de luchtstroom in je slaap-, woon- of werkkamer wilt hebben. Wel zo fijn.

Onderdelen

Een airco bestaat uit een binnen- en een buitendeel. Het buitendeel zuigt buitenlucht aan en laat koelmiddel condenseren. Door het temperatuurverschil dat ontstaat kan er gekoeld of verwarmd worden.