Houd uw binnenklimaat gezond met het corona-filter op uw airco

Een gezond binnenklimaat is heel belangrijk. Zo zorgt u met uw airco al voor gezonde lucht door te ventileren. Met het nieuwe innovatieve filter van Mitsubishi Electric gaan we nog een stap verder naar gezonde lucht in huis.

Lucht zuiveren van het corona virus (COVID 19)

Het nieuwe plasma filter zuivert de lucht van bacteriën en virussen. Onderzoek toont aan dat het filter 99% van de virussen en bacteriën in een ruimte van 25m3 binnen respectievelijk 72 en 162 minuten doodt. Dat geldt ook voor het corona-virus, wat we ook kennen als Covid-19.

Anti-allergie en anti-schimmel

Naast virussen en bacteriën, doodt het filter ook schimmels. Binnen dezelfde test werden 99% van de schimmels binnen 135 minuten gefilterd. Ook allergenen zoals pollen en kattenharen zijn niet opgewassen tegen het plasma filter. Bijna alle sporen daarvan, namelijk 98% worden door het filter geneutraliseerd. Stof en huismijt zelfs tot bijna 100%.

Gezond binnenklimaat

Het filter is zeer effectief tegen de belangrijkste bedreigingen van een gezond binnenklimaat: bacteriën, virussen, schimmel, allergenen, kleine deeltjes, stof en mijt.

Aanschaf van het filter

Het innovatieve plasma filter wordt bovenop uw binnenunit gemonteerd. Het is dus belangrijk uw keuze tijdig door te geven, zodat de installateur ruimte houdt om het filter te plaatsen. Het filter is zo ontworpen dat u geen onderdelen hoeft te vervangen. Dat is wel zo duurzaam.

Let op: het coronafilter kan alleen geplaatst worden op modellen van Mitsubishi Electric.

Meer informatie

Vul uw gegevens hier in. U ontvangt van ons meer informatie over het anti-corona-filter.

Het filter verwijdert, doodt en/of neutraliseert:

  • Bacteriën
  • Virussen, zoals Corona (COVID-19)
  • Schimmels
  • Allergenen, zoals kattenhaar en pollen
  • Kleine deeltjes in de lucht, zoals vervuiling
  • Stof en mijt