Coldtec airconditioning wandunit

1.495,002.545,00 incl. btw

(1 klantbeoordeling)

Levering en installatie van een Mitsubishi Electric wandunit.

A) DakkapelB) VerdiepingC) Begane grond
25m² (tot)25m² - 35m²35m² - 50m²
HisenseMitsubishi Electric
JaNee

Beschrijving

Levering en installatie van een Mitsubishi Electric of Hisense wandunit bij een standaardsituatie.

De airconditioning

Coldtec levert en monteert Mitsubishi Electric en Hisense wandunits. Beide merken leveren zeer energiezuinige airconditioning geschikt voor enkele ruimtes. Afhankelijk van de grootte van de ruimte leveren wij 3 verschillende uitvoeringen. Voor ruimtes tot 25m² wordt de 2,5kW uitvoering geleverd. Voor ruimtes van 25m² tot 35m² wordt de 3,5kW uitvoering geleverd. Voor ruimtes van 35m² tot 50m² wordt de 5,0kW uitvoering geleverd.

Voor alle uitvoeringen geldt minimaal een energie-efficiëntieklasse A++ voor koelen en A+ voor verwarmen.

Installatie voorwaarden

Voorwaarden die gelden voor installatie bij standaardsituaties zijn:

Situatie A – Dakkapel (bekijk video)

  • Het betreft een dakkapel met een plat dak. De binnenunit wordt geïnstalleerd aan de wang van de dakkapel. De buitenunit wordt op twee kunststof poten op het dak geplaatst. We boren een gat door de wang van de dakkapel waardoor de leidingen naar buiten gaan. De leidingen worden netjes gemonteerd in een afwerkkoof (beschikbare kleuren; wit, crème of zwart).

Situatie B – Verdieping (bekijk video)

  • Het betreft een ruimte op de eerste of tweede verdieping waarbij de buitenunit aan de buitenmuur kan worden opgehangen met muurbeugels. Er wordt hier rekening gehouden met de situatie dat onze installateurs moeten werken op hoogte of extra leidingwerk vanaf de begane grond. De leidingen worden netjes gemonteerd in een afwerkkoof (beschikbare kleuren; wit, crème of zwart).

Situatie C – Begane grond of gelijkvloers (bekijk video)

  • Het betreft een ruimte op de begane grond of grenzend aan een balkon of plat dak, waarbij de buitenunit op de grond kan worden geplaatst dicht bij de binnenunit. We boren een gat door de buitenmuur waardoor de leidingen naar buiten gaan. De leidingen worden netjes gemonteerd in een afwerkkoof (beschikbare kleuren; wit, crème of zwart).

Alle situaties

  • Een standaard installatie is inclusief maximaal 3 meter bekabeling en koelleiding.
  • Bij de grootte van de ruimte, die u opgeeft in vierkante meter (m²), gaan we uit van een maximale plafondhoogte van 3 meter.
  • De binnenunit wordt gemonteerd tegen een buitenmuur, of zodanig dat de koelleiding via een gat in de buitenmuur naar buiten kan.
  • Op maximaal 2 meter vanaf de binnen- of buitenunit dient zich een geaard stopcontact te bevinden die aangesloten is op een groep met voldoende capaciteit.

1 beoordeling voor Coldtec airconditioning wandunit

  1. S. Beekman

    Ik ben erg blij met deze airco. Het werkt prima en ook de installatie verliep vlekkeloos.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *