Airco installatie in Wateringen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor airconditioning in Wateringen? Bij Coldtec zit u goed! Wij leveren én installeren kwalitatief hoogwaardige airco’s waarmee u het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat verzekerd bent.

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van airconditioning in Wateringen?

Het maakt niet uit of u nu op zoek bent naar airco voor de slaapkamer, airco voor de zolder, airco voor de woonkamer of airco voor meerdere kamers. Als officieel dealer van Mitsubishi Electric en Hisense airco’s biedt Coldtec voor elke situatie een passende oplossing. Om de juiste uitvoering van uw airco in Wateringen te bepalen, kijken we in de eerste plaats naar de grootte van de ruimte(s). We maken onderscheid tussen ruimtes tot 25m², ruimtes van 25m² tot 35m² en ruimtes van 35m² tot 50m², waarbij we uitgaan van een maximale plafondhoogte van 3 meter. Onze airco’s doen overigens meer dan alleen koelen: u kunt er ook mee verwarmen, ventileren en ontvochtigen. Bovendien bent u verzekerd van een optimaal gebruiksgemak. Meerdere modellen bieden namelijk de mogelijkheid om uw airco systeem op afstand te bedienen, met een afstandsbediening of via een app op uw smartphone. Welke uitvoering u ook door ons laat plaatsen, u profiteert altijd van minimaal een energie-efficiëntieklasse A++ voor koelen en A+ voor verwarmen.

merken-airc-coldtec

Ja, ik wil airco in Wateringen laten installeren!

Coldtec regelt zowel de levering als de installatie van uw airco in Wateringen en kan tevens het jaarlijkse onderhoud verzorgen. Bent u benieuwd naar welk systeem het beste past bij uw woonsituatie en wensen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Mocht u behoefte hebben aan een persoonlijk advies, maak dan even een afspraak met een van onze deskundige experts. We bekijken graag samen met u hoe we tot de beste oplossing kunnen komen.

Offerte aanvragen

Meer informatie of vragen?

Antwoorden op de meeste gestelde vragen vindt u hier. U kunt ook altijd een mail sturen met uw vragen naar vragen@coldtec.nl.