Airco installatie in Spijkenisse

Coldtec is gespecialiseerd in het leveren en installeren van Hisense en Mitsubishi airconditioning systemen. Ook voor wie op zoek is naar een airco in Spijkenisse kunnen wij een passende oplossing realiseren!

Waarom kiezen voor Coldtec?

Coldtec is hét adres voor airconditioning in Spijkenisse en omstreken. Ons team beschikt heeft een jarenlange ervaring op het gebied van airconditioning systemen en kan voor elke woonsituatie een passend model leveren. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de installatie van uw airconditioning systeem. Wij beschikken over een eigen montageteam met gecertificeerde monteurs, die ervoor zorgen dat uw installatie aan alle relevante wet- en regelgevingen voldoet. Naast installatiewerkzaamheden bieden wij ook service aan in de vorm van reparaties en onderhoudscontracten voor airco in Spijkenisse.

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van airconditioning in Spijkenisse?

Wanneer u kiest voor Coldtec dan haalt u een kwalitatief hoogwaardige airco in huis die kan koelen, verwarmen, ventileren én ontvochtigen. Afhankelijk van de grootte van de ruimte(s) leveren wij een aantal gestandaardiseerde uitvoeringen. Het betreffen zogeheten split airco’s, welke bekend staan om hun energiezuinige werking. Indien u behoefte heeft aan airco in meerdere kamers, dan kunnen wij ook multi split units leveren. Hierbij kunnen tot vijf binnenunits op één buitenunit worden aangesloten. Dus of u nu een enkele ruimte of uw hele woning van airco wilt voorzien, we hebben altijd een passende oplossing.

Ja, ik wil airco in Spijkenisse laten installeren!

Wilt u het hele jaar door verzekerd zijn van een gezond en comfortabel binnenklimaat? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor een airco in Spijkenisse. U krijgt bij de aanvraag direct inzicht in het kostenplaatje – dit is altijd inclusief de installatie van de airconditioning. Liever persoonlijk contact? Maak gerust een afspraak voor een online of telefonisch gesprek met een van onze experts. We bekijken graag samen met u wat de beste oplossing is voor uw specifieke situatie!


    Velden met een zijn verplicht.