Design airco

Kwaliteit, energiezuinigheid en gebruiksgemak zijn wat ons betreft de minimale vereisten als het aankomt op een airconditioning systeem. Maar het oog wil natuurlijk ook wat! De meeste consumenten stellen tegenwoordig hoge eisen aan de uitstraling van de apparatuur die ze aanschaffen – iets waar airco fabrikanten dan ook meer aandacht aan besteden dan voorheen het geval was. Als specialist op het gebied van airconditioning biedt Coldtec ook voor uw interieur een stijlvolle design airco.

Waarom een design airco in de woonkamer?

Als u een energiezuinige airco wilt, dan kiest u voor een (multi) split airco. Deze airconditioners bestaan uit een binnenunit en een buitenunit – de binnenunit wordt in de ruimte aan de wand gemonteerd. Omdat het doorgaans gaat om ruimtes waar u veel gebruik van maakt, is het natuurlijk wel zo prettig als zo’n wandmodel er mooi uitziet en binnen uw interieur past. Een design airco voor de woonkamer en/of de slaapkamer is dan ook zeker aan te raden.

Welke design airco past bij mij?

Coldtec is officieel dealer van Hisense airco en Mitsubishi airco systemen. Deze zijn niet alleen in staat om te koelen, maar bieden u tevens de mogelijkheid om te verwarmen, te ventileren en te ontvochtigen. Al onze binnenunits zijn voorzien van een modern design, met strakke hoeken of juist met ronde vormen. Welke design airco het beste bij u past? Dat is afhankelijk van onder andere uw woonsituatie en de grootte van de ruimte(s) waar u behoefte heeft aan airco. Als u een offerte aanvraag doet krijgt u direct een indicatie van de prijs te zien. Dit is altijd inclusief de installatie van uw design airco!

Ja, ik wil design airconditioning laten installeren!

Wilt u het hele jaar door verzekerd zijn van een aangenaam binnenklimaat én een stijlvol airco design? Coldtec biedt u design airconditioning tegen een aantrekkelijke totaalprijs. Indien er sprake is van een afwijkende woonsituatie, dan kunt u het beste even een afspraak maken met een van onze experts. We bekijken graag wat voor u de beste oplossing is.

Offerte aanvragen

Meer informatie of vragen?

Antwoorden op de meeste gestelde vragen vindt u hier. U kunt ook altijd een mail sturen met uw vragen naar vragen@coldtec.nl.