Airco

Geniet het hele jaar door van een optimaal woonklimaat door de aanschaf van een airconditioning via Coldtec. Wij helpen u bij het realiseren van een koele leefomgeving in de zomer en een warm huis in de winter. Ontdekt de vele mogelijkheden van onze airco’s en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! 

Waarom kiezen voor een vaste airconditioning

Waar een mobiele airco geschikt is om een ruimte tijdelijke te koelen, is een vaste airco dé oplossing voor een permanent aangenaam klimaat in uw huis. Een vaste airconditioning, ook wel een lucht warmtepomp genoemd, is doeltreffender en zuiniger, doordat er wordt gewerkt met een binnen- en buitenunit. Een vaste airconditioning koelt de lucht, maar kan daarnaast ook de lucht verwarmen, ontvochtigen en ventileren. Zo bent u dus het hele jaar door verzekerd van een comfortabele leefklimaat. In een fijn binnenklimaat voelen we ons namelijk bewezen gezonder. De luchtkwaliteit voldoet aan de strengste hygiënische normen. Zo filtert een airco onder andere vuil, pollen en stof uit de lucht. (wanneer volgende pagina bestaat) Ontdek meer over de verschillende functies van een airconditioning van Coldtec.

Werking airconditioning

De airconditioning van Coldtec bestaan uit een twee units: een binnenunit en buitenunit. Het buitendeel van het aircosysteem zuigt lucht van buiten aan en laat koelmiddel condenseren. Door het temperatuurverschil dat ontstaat kan er gekoeld of verwarmd worden. De binnenunit kunnen wij in elke ruimte plaatsen die u wenst, zoals woonkamer, slaapkamer of op zolder. Wanneer u een airconditioning in meerdere kamers wenst, kunnen wij deze aansluiten op één buitenunit. Dit wordt een multi split airco genoemd. De binnenunits kunnen dan nog steeds onafhankelijk van elkaar bediend worden. Interesse in een airco in meerdere kamer airco? Bekijk dan eens onze uitgebreide uitleg over de multi split airco.

De beste airco van de markt koopt u bij Coldtec

Bij Coldtec gaan wij voor kwaliteit. Vanuit jarenlange ervaring op de professionele markt weten wij dat kwaliteit rendeert. Daarom bieden wij de beste airco’s van Mitsubishi Electric en Hisense aan. Dit zijn de meest duurzame, energiezuinige en stille airconditioning systemen op de markt. De airco-units van Mitisubishi Electric bewijzen zich al jarenlang als de nummer één van Nederland. Hisense is daarnaast het snelst groeiende aircomerk van Nederland. De airconditioning van Hisense zijn van hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs. 

Airco installatie bij u in de buurt

Wanneer u een airco besteld bij Coldtec is dit altijd inclusief montage. Het installeren van een aircosysteem wordt gedaan door onze gecertificeerde monteurs bij u in de regio. 

Wij monteren op dit moment airco’s in Zeeland, Zuid-Holland, Brabant en Utrecht. Heeft u interesse in een airco van Mitsubishi of Hisense? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Zoekt u een oplossing voor een afwijkende situatie of geeft u simpelweg de voorkeur aan persoonlijk contact? Maak dan even een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

merken-airc-coldtec

Meer informatie

Heeft u interesse in een airco van Mitsubishi of Hisense? U kunt eenvoudig een vrijblijvende prijsopgave aanvragen voor de levering en installatie van een airco. Heeft u geen standaard woonsituatie of behoefte aan een deskundig advies op maat? Maak gerust een afspraak voor een persoonlijk gesprek, zodat we kunnen bekijken wat voor u de meest ideale oplossing is.

Offerte aanvragen

Meer informatie of vragen?

Antwoorden op de meeste gestelde vragen vindt u hier. U kunt ook altijd een mail sturen met uw vragen naar vragen@coldtec.nl.